OHF tytöt Kalixissa elokuussa!

16.9.2018

10.-12.8.2018 Kalix


Kalixin turnaukseen lähdettiin innokkaiden OHF T09-10 ja OHF T07 tyttöjen kanssa. Matka sujui hienosti ja määränpäässä saimme ystävällistä palvelua turnauksen järjestäjiltä. OHF T07 joukkue majoittui päiväkotiin ja OHF T09-10 kouluun. OHF T07 joukkue osallistui turnaukseen kahdella joukkueella. Toinen joukkue pelasi T07 sarjassa ja toinen joukkue T06 sarjassa. Perjantaina pelasimme voitokkaasti, kun kaikki joukkueet voittivat omat ottelunsa. OHT T07 tytöt kävivät tutustumassa uimalaan pelien jälkeen. Illalla osallistuimme kaikkien joukkueiden voimin avajaisiin, jossa tsemppilaulut raikuivat niin suomeksi kuin ruotsiksi.
Lauantaina oli kaikilla joukkueilla tiukka pelipäivä. OHF T07 joukkue pelasi tasapelin ja hävisi toisen pelin niukasti. Pelit olivat tasaisia vääntöjä. OHF T06 joukkue voitti molemmat pelinsä tyyli puhtaasti, eikä tyttöjä häirinnyt vastustajien isokokoisuus ja fyysisyys. Pienemmät tytöt voittivat kaikki pelinsä tyylikkäästi. Päivän aikana kävimme uimassa ja shoppailemassa. Illalla tutustuimme turnausdiskoon ja pelasimme Sodankylän poikien kanssa majoituskoulumme kentällä. Ruokailut toimi turnauksessa loistavasti ja ruoka oli lapsiystävällistä. 
Sunnuntaina pelit jatkuivat. OHF T07 joukkue voitti toisen pelin ja pelasi tasan toisessa pelissä. OHF T06 joukkue voitti molemmat pelit ja joukkue valittiin Fair Play joukkueeksi omassa sarjassaan. Pienemmillä tytöillä päivä oli taas maalijuhlaa ja voitot tulivat kaikista peleistä. Kotimatkalle lähti tyytyväisiä pelaajia ja huoltojoukkoja. Turnaus oli erittäin onnistunut, järjestelyt toimivat, linja-autokuskimme Heikki oli mies paikallaan ja aikataulut toimivat. Hieno kokemus koko porukalle!

Tulokset turnauksesta:
T07: https://www.bdopen.se/spelprogram/pool-3b-f07-7-7/
T06: https://www.bdopen.se/spelprogram/pool-2-f06-7-7/
T09: https://www.bdopen.se/spelprogram/pool-5-f09-5-5/
T10: https://www.bdopen.se/spelprogram/pool-6-f10-5-5/