Olemme elokuussa 2015 perustettu harraste- sekä kilpajalkapalloseura Oulussa. Tarjoamme tyttöjen ikäluokille 2002 - 2014, poikien ikäluokille 2006 - 2015 sekä naisllle ja miehille mahdollisuuden harrastaa taitotasosta riippumatta. Tavoitteenamme on perustaa joukkueet jokaiselle ikäluokalle. Teemme myös yhteistyötä Oulun alueen päiväkotien kanssa järjestämällä heille liikuntatuokioita jalkapallon merkeissä.

Toimintamme perustuu urheilullisuuteen ja hyvässä hengessä toimimiseen. Tarkoituksenamme on edistää lasten liikkumista sekä kehittää heidän motorisia ja fyysisiä taitoja. Pyrimme aikaansaamaan jalkapallokehitystä unohtamatta, että kyse on iloisesta harrastamisesta hyvien kavereiden kanssa. Jalkapalloharrastus antaa hyvät valmiudet ryhmässä toimimiseen.

Kaikissa ikäluokissa harjoittelemme perustaitoja; syöttämistä, kuljettamista, laukomista ym. jalkapalloon ja muuhunkin liikuntaan liittyviä harjoitteita sekä tietysti pelaamme.

Toiminnassamme on pyrkimys minimoida kustannukset, jotta jalkapallon harrastaminen olisi kaikille mahdollista, eikä kaatuisi liian kalliisiin kausimaksuihin ja muihin kuluihin. Seuramme tekee myös talkoita, jotta hintataso saadaan pysymään alhaalla jatkossakin.

Harjoittelemme Oulun alueen urheilukentillä, kouluilla ja jalkapallohalleissa. Osallistumme turnauksiin Oulun alueella ja mahdollisuuksien mukaan myös muuallakin Suomessa.

 

●Seura haluaa tarjota erilaisia pelaajapolkuja: kilpailumahdollisuutta (tavoitteellista toimintaa) kuin myös harrastetoimintaa (ei-tavoitteellista toimintaa). Nämä eivät pois sulje toisiaan, vaan toimivat rinnakkain joukkueissa eri ikäluokissa. Joukkueihin pyritään saamaan tarpeeksi ohjaajia, jotta jokaiselle pelaajalle voidaan taata oman tasonsa mukaista toimintaa.

●Kilpatoiminta tarkoittaa sitä, että pelaajilla on mahdollisuus osallistua matkaturnauksiin eri puolelle Suomea, osallistua kilpailutoimintaan piirinsarjamuodoissa ja kehittyä pelaajina. Tavoitteellinen toiminta perustuu siihen, että joukkueessa on siihen sitoutuneita pelaajia, sillä jalkapallo on joukkuelaji ja tämä tarkoittaa, että joukkue harjoittelee myös aktiivisesti yhdessä.

●Harrastetoiminta tarkoittaa sitä, että pelaajalla on mahdollisuus käydä harjoittelemassa jalkapalloa oman tahtotilansa mukaisesti. Pelaaja on mukana joukkueessa ja pelaajalla on aina mahdollisuus niin halutessaan siirtyä tavoitteelliseen toimintaan mukaan harrastepuolelta.

 

Seurassamme harrastaa yli 350 pelaajaa.

Seuramme on Suomen Palloliiton jäsen.