Futisvanhemman startti

Faktapaketti aloittelevan futaajan vanhemmille

Palloliitto ja LähiTapiola ovat tuottaneet yhteistyössä Futisvanhemman startti -paketin, joka on tietopaketti aloittelevan futaajan vanhemmille.

Kun oma lapsi aloittaa jalkapallon, nousee vanhemmille mieleen monia kysymyksiä. Mitä varusteita tarvitaan? Pitääkö olla vakuutus? Miten lasta voi tukea harrastuksessa? Mitä taitoja siinä jalkapallossa oppii?

Edellä on lueteltu muutamia useimmin kysyttyjä kysymyksiä jalkapalloa aloittelevien lasten vanhemmilta. Ja niitä kysymyksiä on nimittäin aika paljon, sillä jalkapallo on yksi Suomen suurimmista liikuttajista. Lajia harrastaa viikoittain puoli miljoonaa ihmistä, suomalaisia jalkapalloseuroja on yli 900 eri puolilla Suomea, ja niiden yhteenlaskettu pelaajamäärä on yli 160.000 pelaajaa.

Futisvanhemman startti -paketti sisältää videoita, podcastin ja kymmenen monivalintakysymystä. Kysymysten avulla saat arvokasta informaatiota jalkapallosta ja sen seuratoiminnasta, pelipasseista ja vakuutuksista, varusteista, liikuntamääristä sekä tietoa lapsen käyttäytymisestä tai apua miten voit tukea lastasi harrastuksessa. Voit samalla myös pohtia omaa futisvanhemmuuttasi sekä mahdollista rooliasi seura- tai joukkuetoiminnassa.


Tutustu Futisvanhemman starttiin: https://futisstartti.fi/