Seurahistoria

Oli synkkä ja myrskyinen yö. Heinäkuu, armon vuonna 2015. Nykyinen puheenjohtaja Mika Meriläinen sai soiton, joka muutti hänen ja oululaisen jalkapallon tulevan historian. Päätös syntyi hetkessä, kun tuli selväksi että harrastamismahdollisuudet edullisesti olivat menneet. Siitä syntyi visio kaverusten kesken; miksi emme me mahdoillistaisi matalan kynnyksen harrastustoiminnan aloittamista Oulussa.

Keskustelut etenivät nopeasti suunnitelmien asteelle, ensimmäinen asia oli kuitenkin tehtävä. Mikä nimeksi? Nimivaihtoehtoja ennen suurta valintaa oli useita. Tuli ehdotus, Korvensuoran Valtti. "KorVa" -Mika huudahti. Vaihtoehtona KorVa kuulosti erinomaiselta, mutta se ei ollut mitä Mika kavereineen haki. Mika huudahti kysymyksen: "Miten tämä kuvastaa tulevaa toimintaamme, jonka lapsille tulemme tarjoamaan?"

"Oulun HarrasteFutis, siinä yhdistyy oma rakas kaupunkimme sekä toimintaidea." kaverukset tuumivat. Näin alkoi tie kohti tulevaa suurseuraa Oulun alueella. Ilon, naurun ja riemun saattelemana Mika seurueineen siirtyi askeleen eteenpäin rekisteröiden seuran kirjoihin ja kansiin.Seura juhlii riemun päivää joka vuosi 26.8 klo 10:03:22Rakkaudella

Seurasi OHF