Uudelle pelaajalle


Oulun HarrasteFutis tarjoaa edullista matalan kynnyksen jalkapallotoimintaa lapsille ja nuorille. Seuraamme on tervetullut niin vasta-aloitteleva kuin kokeneempikin pelaaja. Seurassamme on joukkueita tytöissä ja pojissa, ikäluokat näet joukkueet osiosta.

Joukkueeseen voit liittyä seuran sivujen kautta täyttämällä lomakkeen Liity seuraan > Pelaajaksi -sivulta. Lomakkeen täyttämisen lisäksi otathan yhteyttä ikäluokkasi joukkueenjohtajaan. Uutena pelaajana voit tutustua jalkapallon saloihin ensimmäisen kuukauden ilman veloitusta.


Harjoituksiin ilmoittautuminen ja viestintä:

Joukkueiden harjoitus- ja pelitapahtumat lisätään MyClub palveluun. Pelaajien tulee ilmoittautua joukkueseen liityttyään jokaiseen tapahtumaan joko IN tai OUT merkinnällä (lisätietoa joukkueenjohtajalta). Joukkueiden pääsääntöisenä viestintäkanavana toimii WhatsApp sekä MyClub.


Varusteet:

Talvella jalkapallohallissa tai koulun salissa varustuksena sisäliikuntavälineet sekä sisäpeli- tai vaaleapohjaiset lenkkikengät. Hallissa voi harjoitella edellä mainittujen lisäksi nappulakengillä. Keväällä ja kesällä kun harjoitukset siirtyvät ulos, säänmukainen varustus sekä nappula- tai lenkkikengät. Lenkkikengät on suotavaa vaihtaa pikaisesti alustan vaatimaan kenkämalliin (ohjeet joukkuejohtajalta tai valmennukselta). Säärisuojat harjoituksissa pakolliset!

Harjoituksissa on hyvä olla mukana riittävän iso juomapullo vedellä täytettynä ja oma pallo mikäli sellaisen omistaa (joukkueilla lainapalloja aloittajien varalle). Energiajuomat ja limonaadit ovat seuran tapahtumissa kiellettyjä.
⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠

Harjoittelu:

Joukkueiden harjoitusohjelmat löytyvät ikäluokkien etusivuilta joukkueet välilehdeltä.

Joukkueet tekevät omat kausisuunnitelmat.


Maksut:

Seuramaksu on kaudelta (1.11.-31.10) 250€/kausi. Tämän lisäksi jokainen joukkue määrittää toimintansa mukaisen kuukausimaksun. Lisätietoa maksuista.


Talkoot:

Oulun HarrasteFutis järjestää aktiivisesti tapahtumia, niin jalkapallon parissa kuin sen ulkopuolellakin. Osa tapahtumien ohjelmasta toteutetaan talkoovoimin. Talkoovastuita tarjotaan tasaisesti kullekkin ikäluokalle ja joukkueelle vuorottain. Talkoiden tuotot menevät joukkueiden käyttöön.


Treeni- ja pelitauot:

Joukkueet pitävät harjoittelu- ja pelitaukoja jouluna, lomaviikoilla ja kesällä.