Liity Seuraan

Tervetuloa seuraamme!


Pelaajaksi: Oulun HarrasteFutis ikäluokkajoukkueisiin

Jalkapallon harrastaminen seurassa antaa mahdollisuuden pelata usein muiden kanssa. Sinulla on mahdollisuus kehittyä pelaajana sekä innostuessasi päästä mukaan lukuisiin eri peleihin/turnauksiin.

Seurassa sinulla on mahdollisuus oppia lajista lisää sekä tietenkin kehittyä pelaajana valmennuksen avulla. Joukkueeseen kuuluessasi et kärsi pulaa pelikavereista, sillä kaikki tämä tulee harrastuksen myötä tarjolle, monen muun edun lisäksi.

Joukkueeseen kuuluminen ei tarkoita automaattisesti sitä, että tarvitsee kilpailla ja käydä turnauksia, vaan pelaajista osa saattaa olla vain puhtaasti harrastamassa kevyesti jalkapalloa.

Joukkueeseen liittyessä pelaaja saa mielekkään harrastuksen jalkapallon parissa. Vaikka tavoite ei olisi huipulle saakka, on hänellä mahdollisuus kehittyä jalkapallon harrastajana. Nuoret pelaajat oppivat nopeasti, jolloin harrastaminen on hauskaa, kivaa ja mukavaa. Seurassa pelaaja saa tasokasta ohjausta, jota pyritään jatkuvasti kehittämään sekä sisäisillä että ulkoisilla koulutuksilla. 

Jokainen pelaaja on yksilö, tärkeä ja arvokas seurassamme.

Pelaajaksi: Lähiöfutikseen

Lähiöfutikseen ilmoittaudutaan niiden omilla sivuilla, jotka löydätte täältä.

Lähiöfutis on konsepti, missä pelaaja 4-7 vuotias voi aloittaa harrastuksen mahdollisimman lähellä kotia. Tarkoitus on perustaa useampia lähiöitä ympäri kaupunkia, että saisimme mahdollisimman laajasti harrastajia ilman pidempiä matkoja harjoituksiin. 

Lähiöfutikseen on panostettu paljon, jokaisella perustetulla joukkueella on ammattilainen apunaan. Näin ohjaajat sekä apuohjaajat saavat tuen, mitä muualla kaupungissa ei ole tällä laajuudella tarjolla. 

Vapaaehtoiseksi: (useita eri tehtäviä):

Haluatko alkaa vapaaehtoiseksi Oulun HarrasteFutikseen ja osallistua paikallisen joukkueiden toimintaan? Seuraan etsitään vapaaehtoisia aina valmentajista koodaajiin. Kaikkiin näihin on mahdollisuus yhdistää muita tehtäviä hakijoiden kiinnostuksen mukaan.

Ota siis rohkeasti yhteyttä, löydämme varmasti sinulle kiinnostavaa tekemistä.