Seuramallistotuotteiden tilaaminen

Olemme yhdessä Stadiumin ja Adidaksen kanssa luoneet seuramallistomme ja Stadium Team Salesin uudistuksen myötä seuratuotteiden ostaminen on nyt entistä helpompaa. Stadium tarjoaa mahdollisuuden sinulle Oulun Harrastefutiksen jäsenenä tehdä ostoksia suoraan stadium.fi sivustolla.

https://stadium.fi/seurat/1501988 sivustolla voit seuran jäsenenä ostaa seuramallistomme valikoituja treenivaatteita ja saada niihin seuran logon sekä nimikirjaimesi tai numerosi valmiiksi painettuina. Maksat tilauksesi verkkokaupan kassalla ja saat valita, haluatko toimituksen kotiin, lähimpään Stadium myymälään tai lähimpään PostNordin noutopisteeseen. Tilauksesi on 5-10 arkipäivässä valitsemassasi noutopisteessä. 

Joukkuetilaukset (esim. peliasut) tehdään joukkueen toimesta. Joukkuetilaukset tehdään stadiumteamsales.fi sivustolla, jonne joukkueiden varustevastaavat saavat henkilökohtaiset kirjautumistunnukset. 

Jos sinulla on kysymyksiä stadium.fi sivustolla tekemästäsi tilauksesta, ota yhteyttä Stadiumin asiakaspalveluun numeroon 0753 252 200 tai osoitteeseen info.fi@stadium.fi.