SEURAAN VALMENNUSPÄÄLLIKKÖ

31.10.2019

” Kallion saaminen mukaan kehittämään seuraa, viemään meidän valmennusta sekä pelaajakehitystä eteenpäin on äärimmäisen tärkeä asia seurallemme. Kallio on tyyppinä loistava, hänen aikaansaavan persoonansa tulevat varmasti kaikki huomaamaan. Tuleva monivuotinen työ seuran valmennuslinja sekä valmennuksen kehittämisessä antaa Kalliolle tosi hyvät pohjat lähteä viemään asioita askel kerrallaan eteenpäin.” kertoo Oulun harrastefutiksen seurajohtaja Mika Meriläinen ajatuksistaan.

 

Seura toivottaa Kallion lämpimästi tervetulleeksi valmennuspäällikön tehtävään

 

Oulun Harrastefutis, on palkannut uudeksi valmennuspäälliköksi Sami Kallion. Kalliolla on vahva OLS tausta, tämän lisäksi vuosien valmennuskokemus on karttunut myös muissa oululaisissa seuroissa. Samin osaamisella ja kokemuksella varmistetaan se, että seuran valmennuksen sekä valmennuslinjan kehittäminen saadaan startattua laadukkaasti. Seurassa on paljon kokemattomia valmentajia, joiden tukeminen tulee olemaan valmennuspäällikön suurin työ.

Seurassa ollaan luonnollisesti erittäin tyytyväisiä ratkaisuun ja siihen, että Sami tarttui valmennuspäällikön tehtävään, vaikka tarjolla oli muitakin vaihtoehtoja.

Kallion saaminen mukaan kehittämään seuraa, viemään meidän valmennusta sekä pelaajakehitystä eteenpäin on äärimmäisen tärkeä asia seurallemme. Kallio on tyyppinä loistava, hänen aikaansaavan persoonansa tulevat varmasti kaikki huomaamaan. Tuleva monivuotinen työ seuran valmennuslinja sekä valmennuksen kehittämisessä antaa Kalliolle tosi hyvät pohjat lähteä viemään asioita askel kerrallaan eteenpäin.” kertoo Oulun harrastefutiksen seurajohtaja Mika Meriläinen ajatuksistaan.Kallio odottaa tulevaa haastetta suurella mielenkiinnolla. Hän on myös innoissaan mahdollisuudesta osallistua tosissaan sekä seuran että valmennuksen kehittämiseen.

On suuri kunnia ja erittäin mielenkiintoinen haaste astua Oulunharrastefutiksen valmennuspäällikön saappaisiin. Valmennuspäällikön tehtävän hoitaminen on minulle uutta, mutta suurella innolla odotan tätä haastetta. Joukkuevalmennus tuottaa varmasti jonkin verran haasteita aikataulullisesti, mutta selkeä työnkuva ja sopimisen kulttuuri antaa varmasti työkalut siihen, että aikaresurssit ovat riittävät.” Kallio kuvaa ensitunnelmiaan.


Kallio on suorittanut UEFA B valmentajakoulutuksen vuonna 2019 ja varsinainen lisenssi valmistuu alkukevään 2020 aikana. Kalliolla on nuoriso-ohjaajan tutkinto, hän opiskelee urheilujohtamista ja omaa valmennuskokemusta useasta urheilulajista.

Valmennuspäällikkönä Kallio vastaa seuran valmennuslinjan kehittämisestä sekä linjauksen jalkauttamisesta joukkueisiin.

Kallio astuu valmennuspäällikön pestiin 1.11.2019 alkaen. Valmennuspäällikön tehtävä on pituudeltaan 2+2 vuotinen, jonka lisäksi Kallion työnkuvaan sisältyy kahden joukkueen valmentaminen.