Seura aloittaa uuden toiminnan

2.1.2020

Laadun ja osaamisen kautta siihen, että lajiin sekä liikkumiseen rakastuminen voi tapahtua jo nuorella iällä.

LÄHIÖFUTIS

Matalankynnyksen toimintaa, laadusta tinkimättä

 

Oulun Harrastefutis ry & Peliasento aloittavat lähiöfutis toiminnan tammikuun aikana. 

 

Seura haluaa panostaa lapsiin ja nuoriin entistä voimakkaammin, ilman nousevia kustannuksia.

Visio 2025 olla seudun laadukkain 5v5 ikäluokkien toimija ei ole vain unelma, vaan realistinen tavoite, mitä kohti arjessa pyrimme joka päivä pääsemään. 

Tämän edellytyksenä tietenkin on se, että saamme sellaisia toimijoita mukaan, jotka todella välittävät lasten ja nuorten hyvinvoinnista. 

Edellytys on myös se, että saamme rahoitettua toimintaamme muutenkin kuin vanhempien kustannuksella. Sitä varten teemme joka päivä todella kovaa työtä, ja ainakin tällä hetkellä pystymme tarjoamaan juuri sitä, mitä yllä lupasimme. 

Peliasento ja siellä toimiva Janne Husu on sellainen yhtälö, mitä ei yhdelläkään oululaisella seuralla ole tässä ikävaiheessa. Pidämme Janne Husun ammattitaitoa suuressa arvossa ja sen tulevat varmasti myös huomaamaan pelaajat, vanhemmat ja valmentajat kun toiminta päästään aloittamaan. 

 

Lähiöfutikseen on valmistumassa omat nettisivut, mutta ennen niiden valmistumista löydätte tietoa Lähiöfutis- sivuilta sekä tietenkin olemalla yhteydessä suoraan Oulun Harrastefutiksen toimijoihin

 

Mikäli haluat tukea tai lähteä mukaan lähiöfutikseen tukijana, toimijana tai jossain muussa roolissa, niin ole yhteydessä seuran valmennuspäällikköön.