Oulun Harrastefutis pojat 13-15 hakee valmentajia

5.5.2020

OHF P13-15 joukkue etsii valmentajia valmennustiimiin. Tehtävä on oto-pohjainen.

Seuramme visio on olla harrastaja määrissä merkittävä jalkapalloseura Oulun seudulla ja Pohjois-Suomessa. Yksi seuramme strategisista päätavoitteista on tarjota seuratoimijoille kuten valmentajat mahdollisuus jatkuvaan osaamisensa kehittämiseen ja kouluttautumiseen.

Valmentajana vastuullesi kuuluu joukkueesi harjoitusten suunnittelu ja ohjaaminen yhteistyössä muun valmennusryhmän kanssa sovitun toimenkuvasi mukaisesti. Joukkue harjoittelee kerran viikossa.

Mitä odotamme sinulta?

  • Positiivisuutta, energisyyttä ja intohimoa jalkapalloa kohtaan
  • Halua kehittyä valmentajana ja kehittää pelaajia ikäkausi vaatimusten mukaisesti
  • Pedagogisia taitoja toimia lasten kanssa
  • Yhteistyökykyä toimia erilaisten ihmisten kanssa
  • Valmennuskokemus, valmentajalisenssi ja/tai soveltuvat koulutukset katsotaan eduksi, mutta voit olla myös vasta valmentaja urasi alussa, me koulutamme ja tuemme sinua

Tarjoamme Sinulle paikan kehittyvässä jalkapalloperheessä, sekä innostuneen työskentelyilmapiirin. Tarjoamme vastineeksi mahdollisuuden kouluttautua tehtävään (Valmennuksen Sparrauspaketti (tarvittaessa), Palloliiton Futisvalmentajan startti- ja ikäkausi koulutuksen) sekä tukea ja materiaaleja toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Osaamisen kehittymisen myötä, myönnämme sinulle seuran digitaalisen osaamismerkin, työstäsi ja osaamisestasi valmentajana seuran palveluksessa. Maksamme valmentamisesta erikseen sovittavan korvauksen.



Lisätietoja ja yhteydenotot;

Lotta Pakanen, joukkueenjohtaja P13-15

lottakm at gmail.com

tai

toimisto at oulunharrastefutis.fi