OHF T09:llä unohtumattomia hetkiä Stadi Cupissa 10.-13.6.2021!

14.6.2021

OHF 2009 syntyneiden tyttöjen joukkue lähti keskiviikkona 9.6. valloittamaan Stadi Cupin nurmia Helsinkiin upeasti kolmen joukkueen voimin. T09 Turkoosi pelasi D12 kilpasarjassa, ja T09 Sininen ja T09 Valkoinen puolestaan pelasivat D12 Yleis-sarjassa. 

Turkoosin tytöt voittivat D12 alkusarjassa hienosti neljästä pelistään kolme ja ainoa kiperä 1-0 tappio tuli toiselle pitkänmatkan joukkueelle Jyväskylän JyPK:lle. Näillä peleillä Turkoosille irtosi lohkon 2. sija ja loppusijoitus kilpasarjan 8 parhaan joukkueen joukossa oli taattu. Heti ensimmäisessä jatkopelissä vastaan asettui kivenkova NJS/Musta ja sitkeästä taistelusta ja ensimmäisen puoliajan hallinnasta huolimatta Turkoosi joutui tapumaan NJS:lle lopulta 3-0. NJS etenikin tämän jälkeen aina finaaliin saakka.

Valkoisen joukkueen pelit Yleis-sarjan alkulohkossa sujuivat nekin hienosti ja tuloksena oli kaksi tasapeliä ja kaksi tappiota. Näillä tuloksilla joukkue jäi lohkonsa viimeiselle sijalle, mutta matka jatkui B-finaalien jatkokarsintaan, jossa joukkue taistelikin 0-0 pelin LPS/T09-10 Vihreitä vastaan. Harmillisesti jatkopaikka jäi kuitenkin haaveeksi LPS/T09-10 Vihreiden voittaessa rankkarit 7-8, mutta silti Valkoisilta hyvä turnaus ja paljon jäi varmasti hyviä kokemuksia ja oppia mukaan peleistä.

Sininen joukkue aloitti Yleis-sarjan pelit hienolla 5-0 voitolla GrIFK/Greenistä ja seuraavastakin ottelusta NuPS/T09:ä vastaan tuli täydet pisteet tuloksella 0-3. Perjantain ensimmäinen vastus HJK/City keltainen ei harmillisesti saanut tarpeeksi pelaajia paikalle, joten ottelun pöytäkirjoihin merkittiin 3-0 luovutusvoitto Siniselle ja peli pelattiin hyvässä hengessä "epävirallisena" 7vs7 pelinä. Alkusarjan viimeisestäkin pelistä Siniset saalistivat hienon 4-0 voiton LePa:a vastaan ja näin pelit jatkuivat A-finaalien jatkosarjaan lohkovoittajana. Ensimmäisessä jatkopelissä tulikin vastaan ensimmäinen tiukempi peli PuiU:a vastaan ja varsinaisen peliajan päätteeksi oltiin tuloksessa 1-1, mikä tiesi jatkajan selvittämistä rankkareilla. Sinisten laukojat ja maalivahti onnistuivat rankkarikilpailussa mainiosti ja jatkopaikka sinisille tuloksella 4-3. Seuraavassa jatkopelissä Siniset voittivat Valtin joukkueen ja selvittivät siis tiensä D12 Yleis-sarjan finaaliin asti! Lopulta sunnuntain finaalipelissä Kasiysi/LePa YJ oli parempi maalein 1-3, mutta kuten sanotaan; "hopee ei oo häpee" ja varmasti tappiohetken jälkeen kaikkien Sinisten kasvoilla näkyi hymy, kun kotimatkalle lähdettiin mitalit kaulassa.

Unohtumaton ja opettavainen reissu siis koko porukalle, ja jalkapallon ulkopuoleltakin jäi varmasti mieleen paljon huippuhauskoja juttuja, kuten joukkuekaverit, Linnanmäen pyöritykset ja hitiksi noussut Sirkus-peli :)