Strategia

Oulun HarrasteFutis ry:n strategia 

2018-2023


Mitä?

Oulun HarrasteFutis haluaa tarjota kehittyvän ympäristön jalkapallon peluuseen niin tytöille kuin pojille. Toiminnan tavoitteena on kehittää niin yksilöitä kuin nuorten parissa toimivia aikuisia erilaisten valmennusten kautta. Seuran 5v visiona on kehittää omaa toimintaa laadukkaaksi seuraksi (laatumittarit), ja mahdollistaa omille junioreille kehittymisympäristön B-juniori-ikään saakka.


Kenelle?

Oulun HarrasteFutis tarjoaa lapsille ja nuorille (5-18v) edullista jalkapalloa, jossa pelaajia kehitetään niin yksilöinä kuin joukkueurheilijoina. Pelaajille mahdollistetaan erilaisia pelaajapolkuja, joita ovat harrastaminen ja/tai kilpaileminen. Kuukausimaksut pyritään pitämään 10-30 €/kk riippuen pelaajien iästä. Seuramaksu on 60 €, jolla katetaan seuran pelaajien peliluvat, valmentajien koulutukset ja toimistokulut.

Seura mahdollistaa innokkaille valmentajille kehittymisympäristön. Valmentajia koulutetaan niin sisäisten kuin ulkopuolisten koulutuksien avulla.


Miksi?

Seuran toiminnassa tärkeää on se, että harrastaminen olisi mahdollisimman edullista, jotta harrastaminen mahdollistetaan mahdollisimman laajasti erilaisille perheille. Joukkueissa mahdollistetaan sekä harrastaminen että kovan tason kilpaileminen, mikä tarkoittaa matkaturnauksia ja osallistumista piirin järjestämiin kilpasarjoihin. Seuran tavoitteena on saada junioreille laadukas kehittymisympäristö ja tarjota B-junioreille seuran oma joukkue.

Jotta toiminta saadaan laadukkaaksi, koulutetaan valmentajia ja joukkueen toimijia jatkuvasti seuran sisäisillä ja ulkopuolelta ostetuilla koulutuksilla.

Seuran toiminta perustuu pääsääntöisesti vapaaehtoisuuteen ja talkootyöhön (valmennus, rahot, jojot). Joukkueiden toimintaan täytyy löytyä aktiivisia vanhempia, joiden kautta saadaan joukkueen toiminta toimimaan. Näin kustannukset saadaan pidettyä mahdollisimman alhaalla. Valmennukselle joukkue maksaa kulukorvaukset kentällä tapahtuvasta arkisesta työstä. Seura valitsee joukkueelle valmennuksen ja on kehittämässä valmentajia eteenpäin, jotta joukkueiden toimintaan saadaan seuran valmennuslinjauksen mukaista toimintaa.