Toiminta ajatus

Lähiöfutis on toimintaa, jossa Oulun Harrastefutiksen ammattitaitoiset ohjaajat järjestävät harjoituksia lähialueellasi yhden kerran viikossa jalkapallon merkeissä. Lähiöfutisjakso kestää 10 viikkoa hintaan 6 € / kerta, ja siihen sitoudutaan koko 10 kerran jaksolle (60 €). Toiminta käynnistyy, kun mukaan on ilmoittautunut vähintään 10 pelaajaa. Ensimmäiselle jaksolle toimintamaksun lisäksi tulee maksettavaksi pelipassi ja vakuutus (5 € + 4 € = 9 €). Mikäli Lähiöfutisryhmässä on tilaa (pelaajien enimmäismäärä on 25 pelaajaa), voi siihen liittyä myös kesken jakson, jolloin hinta on edelleen 6 € / kerta ja toimintaan sitoudutaan loppujaksoksi.

Ensimmäisen 10 viikon Lähiöfutisjakson aikana toivomme löytävämme pelaajien vanhemmista innokkaat valmentajat ja joukkueen muut taustavaikuttajat, jotka koulutamme seuraavan 10 viikon Lähiöfutisjakson aikana yhteistyössä Peliasennon kanssa osaaviksi tämän ikäluokan valmentajiksi ja joukkuetoimijoiksi. Toisen Lähiöfutisjakson hinta on 6 € / kerta, ja siihen sitoudutaan koko 10 kerran jaksolle (60 €). Mikäli toimintaa pyörittämään ei löydy vanhemmista toimijoita, jatkuu ryhmän toiminta omassa lähiössä aina 10 viikon jaksoissa 60 € hintaan.

Kun Lähiöfutisryhmän toimintaan on löytynyt vanhemmista valmentajat sekä muut taustatoimijat, ja heidät on koulutettu yhteistyössä Peliasennon kanssa, muuttuu Lähiöfutisryhmä omavaraiseksi Lähiöfutisjoukkueeksi, joka saa jatkossa seuran kautta samat palvelut kuin muutkin seuran ikäkausijoukkueet. Lähiöfutisjoukkueen kulut määräytyvät tästä eteenpäin seuran joka kautisesta seura- ja toimintamaksusta, sekä joukkueen itse päättämästä kuukausimaksusta.