Lähiöfutiksen toimintamalli


Oulun HarrasteFutiksen lähiöiksi kutsutaan ko.aluetta sekä lähialueita, jolla seura järjestää toimintaa. Oulun HarrasteFutis ry:n alaisuudessa jalkapalloa harrastaa yli 400 pelaajaa.

LÄHIÖFUTIKSELLA on toimintaa tällä hetkellä yhdessä lähiössä, mikä toimii Hiukkavaarassa. Tarkoitus on ajan kanssa startata uusia lähiöitä, jotta yhä useammat pääsisivät laadukkaan ja iloisen liikkumisen pariin jalkapallon avulla. 

Tämän lisäksi seurassa toimii joukkueita useissa eri ikäluokissa, aina aikuisten harrasteryhmiin. Käy katsomassa joukkueet täältä.

LÄHIÖFUTIKSEN tarkoituksena on tarjota mahdollisuus aloittaa liikkuminen ja jalkapallon pelaaminen lähiöissä ympäri kaupunkia. Toiminta on ympärivuotista ja se pyritään keskittämään mahdollisimman useaan lähiöön, mihin sitten alueen lapset voivat tulla nauttimaan liikkumisesta mahdollisimman lähellä kotiaan.

Joukkueet harjoittelevat pääsääntöisesti 1*viikossa.

Lähiöfutiseen voi ilmoittautua ympäri vuoden, niin kauan kunnes paikkoja on tarjolla. Kun lähiöfutis tulee täyteen, pyrimme perustamaan uuden ryhmän samaan lähiöön, mikäli kysyntää on. 

Uudet pelaajat: Saavat tutustua toimintaan kokeilujakson ajan ilman sitoumuksia tai kustannuksia, joka meidän seurassamme on alkaneen kuukauden mittainen koeaika(esim.liityt 13.6.->kesäkuu aikaa kokeilla). Liittykää siis Lähiöfutikseen ja pidetään yhdessä hauskaa jalkapallon parissa.

Uudet ohjaajat: Lähiöfutiksen valmentamisesta vastaa ammattilainen, mutta ohjaajia sekä apuohjaajia tarvitsemme myös mukaan vanhemmista. Näin takaamme sen, että harjoitukset saadaan aina pidettyä. Seuramme ammattilainen myös opastaa ja auttaa ohjaajia sekä apuohjaajia lajin saloihin, joten kokemusta ei tarvitse lajista tai valmentamisesta olla. 


Lähiöfutiksen seuramaksu kaudella 2020:

2013-2016

60 € + pelipassi ja vakuutus (5€ + 4€ = 9€)

Tämän lisäksi tulee joukkuemaksu, jonka suuruus määräytyy joukkueen tekemisen mukaan. Yleensä pienillä se vaihtelee 2-10€/kk