Seuran hallituksessa muutoksia

16.3.2020

Oulun Harrastefutis ry. hallituksen kokoonpano uudistuu.

Uuden hallitusjäsenen aloittaessa 16.3.2020 alkaen ja hallituksen sihteeri Minna Laivamaa luopuessa tehtävästään ja hallituksen jäsenyydestä.

 

Minna Laivamaa on toiminut hallituksen jäsenenä vuodesta 2017 saakka ja tehnyt hienoa sekä arvokasta työtä seuran eteen.

Haluamme lämpimästi kiittää Minna Laivamaata seuran eteen tehdystä arvokkaasta työstä. Haikein mielin luovumme Laivamaan panoksesta sekä iloisesta persoonasta hallituksessa, mutta iloksemme hän jatkaa seurassa ja OHF T2009 joukkueen vastuuvalmentajana” Oulun Harrastefutis ry. puheenjohtaja Mika Meriläinen toteaa.

Hallitus valitsi uudeksi jäseneksi Oulun Harrastefutis ry. hallitukseen 16.3.2020 Timo Huovisen, joka aloittaa hallituksessa välittömästi.

On kunnia saada Huovinen seuramme hallitukseen, joka tuo varmasti kokemuksellaan paljon uutta näkemystä toimintaamme. Huovinen on toiminut aikaisemmin Oulunsalon Pallon hallituksessa, ja sitä kautta varmasti pystyy ottamaan heti suurempaa roolia seuramme kehittämissä.” Oulun Harrastefutis ry. varapuheenjohtaja Mikko Talsta iloitsee.

Kun keskiössä on seuran halu kehittyä ja sitoutua omaan kehittymiseen, niin en voinut kieltäytyä tästä kunniasta tulla Oulun Harrastefutiksen toimintaan entistä enemmän mukaan. Pyrimme luomaan seuraan sellaisen toimintaympäristön, että se antaa tälle kehitykselle todellisen mahdollisuuden. Toimin tällä hetkellä Mika Meriläisen kanssa valmennustiimissä T2008, joten on helppoa tulla toimintaan mukaan. Timo Huovinen hehkuttaa

Hallitus pysyy muuten ennallaan.

 

Ystävällisin terveisin

Oulun Harrastefutis ry.