OHF T08 Musta Kaleva Cupin mestariksi 2020!

24.8.2020

Kaleva Cup 2020 pelattiin T12 sarjan osalta 21.-22.8. Heinäpäässä. OHF osallistui tämän vuoden Kaleva Cupiin kahdella joukkueella; OHF T08 Musta ja OHF T08 Sininen. OHF Sininen -joukkueen peleissä nähtiin tiukkaa vääntöä, mutta maalit olivat tällä kertaa tiukassa ja tuloksena turnauksen 8. sija.

OHF Musta onnistui voittamaan kaikki alkulohkon pelinsä ja sai välieriin vastaansa arvonnan päätteeksi B-lohkon toiseksi sijoittuneen HauPa:n. Välieräpeli päättyi lukemiin 2-0 OHF:lle ja se tiesi pääsyä turnauksen finaaliin. Finaaliin saatiin vastustajaksi B-lohkon voittaja Ajax. Kovassa tuulessa käydyn finaalipelin ensimmäinen maali syntyi Mila Meriläisen tarkkaakin tarkemmasta vapaapotkusta kun peliä on ehtinyt kulua 8 minuuttia. Toisen puoliajan alkuun Alissa Uusitalo latasi 2-0 voittomaalin Emma Huczkowskin hienosta esityöstä. Enempää maaleja pelissä ei nähty ja OHF Musta pääsi nostamaan upeaa mestaruuspokaalia!

OHF Mustan riveistä palkittiin myös useampi pelaaja turnausjärjestäjän toimesta. Turnauksen maalitykin palkinnon vastaanotti 5 maalia iskenyt Mila Meriläinen. Parhaan puolustajan palkinto puolestaan meni Emilia Meriläiselle.

Turnauksen tähdistökentälliseen valittiin Mustan pelaajista Emilia Meriläinen, Venla Tuhkanen ja Heidi Svärd.