Naiset - Harraste

OHF Naiset -jalkapallojoukkue

OHF Naiset -joukkue on perustettu alkuvuonna 2017. Osa jalkapalloilee ensimmäistä kertaa tässä joukkueessa, mutta mukana on myös kokeneempia pallotaitureita. Tärkein tavoitteemme on pitää hauskaa ja kehittyä jalkapalloilijana.

Harjoittelemme tällä hetkellä kerran viikossa

  • Maanantaisin klo 20.15-21.30 Hiukkavaaran kentällä

Näiden lisäksi pelaamme haasteotteluita lähialueen joukkueiden kanssa ja osallistumme lähialueiden turnauksiin. Harjoitusotteluihin etsitään siis vastustajia, joten jos joukkueenne haluaisi pelata meitä vastaan otathan yhteyttä joukkueenjohtajaan Mika Meriläiseen, yhteystiedot alla.

toimisto at oulunharrastefutis.fi 

Erotuomarikerhon SM-Puulaakissa 2017 joukkueemme palkittiin turnauksen Fair Play -joukkueena.

Tule kokeilemaan!

Kiinnostuitko? Laita tekstari tai WhatsApp-viesti joukkueenjohtajalle (Ei vielä uutta joukkueenjohtajaa). Voit kokeilla palloilua kanssamme maksutta.

Kun tulet ulkotreeneihin tarvitset nappulakengät, sään mukaisen vaatetuksen sekä juomapullon. Säärisuojat käyttöön kokeilukertojen jälkeen viimeistään!

Kun tulet sisätreeneihin tarvitset sisäpelikengät (tai futsal-kengät) sekä juomapullon. Säärisuojat pätevät myös sisäpeleissä.

Liity mukaan!

Kun päätät liittyä  joukkueeseemme, laita tilillemme kausimaksu 60€.

Joukkueen tilinumero on FI67 5741 4020 0972 54 ja liittymismaksun maksuviite 70001. Maksuilla rahoitetaan kenttävuokrat ja pieniä yhteisiä varustehankintoja. Muut kulut, kuten turnausten osallistumismaksut ja varustehankinnat, jokainen maksaa itse.

Liity myös mukaan joukkueeseen Nimenhuudossa ja ota tavaksi ilmoittaa oletko In/Out harkoista. Näin valmentaja osaa suunnitella treenin oikean kokoiselle porukalle.

Nimenhuudosta löytyy linkki joukkueen WhatsApp-ryhmään. Tai jos ei löydy (siellä on paljon asiaa), pyydä ___ lisäämään.

Peliasut

Peliasuumme kuuluu tällä hetkellä sininen paita, siniset shortsit sekä siniset sukat. Alkuvaiheessa voit hyvin pelailla niissä urheiluvaatteissa, mitä kaapista löytyy. Harjoituspeleissä riittää mikä vain sininen paita, mutta kun turnauspelaaminen alkaa kiinnostaa, hommaa silloin joukkueen peliasu. Voit tehdä tilauksen peliasusta joukkueenjohtajan kautta.

Peliasun tilauslomakkeella kysytään painettavaa pelinumeroa ja nimeä. Valitse itse numero (varatut pelinumerot voit tsekata nimenhuudon pelaajalistasta). Paidan selkään tulee pelaajan sukunimi.

Emme ole vielä halunneet hankkia kaikille yhtenäistä verkkapukua, mutta Oulun Harrastefutiksen pukuja ja muitakin varusteita saa toki tilata.