Toiminnanjohtaja valittu

9.2.2019

Oulun harrastefutiksen toiminnanjohtajaksi valittiin Samuel Vaneeckhout. Samuel oli kaikista hakijoista selkeesti innokkaimmin tulossa mukaan ja pääsimme hänen kanssaan nopeasti yhteisymmärrykseen miten etenemme.

 

Tässä Samuelin pieni esittely itsestään:

 

Olen 36-vuotias perheenisä joka on elänyt koko elämänsä jalkapalloa lähellä. Ensimmäinen kosketus lajiin tapahtua kentän laidalla kun isäni pelasi. Kuusivuotiaana pelasin itse jalkapalloa paikallisessa joukkueessa pienessä kylässä Belgiassa. Koulun välitunnit ja vapaa-aikani olivat täynnä jalkapalloa, kavereiden kanssa pihalla tai mestaruuskisoja seuratessa telkkarissa. Jalkapallon pelaaminen jatkui niin kauan kuin aika riitti, Belgiassa ja Suomessa. Nyt kun oma poika on alkanut pelaamaan jalkapalloa, olen päässyt mukaan apuvalmentajana, seuraamaan peliä taas läheltä.
Olen toiminut monessa seurassa aktiivisena jäsenenä ja vetomiehenä. Parasta on järjestää ja kehittää toimintaa yhdessä ja nähdä lapsissa onnistumisen iloa ”for the love of the game”. Innoissani lähden mukaan kehittämään Oulun Harrastefutista.

 

terveisin, Samuel