OHF T08 neljänneksi Pirkkahalliturnauksessa

26.1.2018

Oulun harrastefutiksen 2008 syntyneiden tyttöjen joukkue kävi mittaamassa taitojaan Pirkkahalliturnauksessa viime viikonloppuna sijoittuen jännittävien vaiheiden jälkeen neljänneksi.

Turnaus oli tasoltaan todella kova ja OHF näyttikin heti alussa ettei heitä sovi aliarvioida voittaen oman alkulohkonsa puhtaalla pelillä, maalierolla 7-0!

Välierässä vastaan asettui HJK, Helsingistä. Ottelu eteni tasaisissa merkeissä aina viimeiselle vitosellae asti jolloin HJK:lle tuomittiin rangaistuspotku ja heidän laukoja ei erehtynyt vaan kova kuti painui alakulmaan ja näin ollen HJK:n ottelun ensimmäinen ja ainoa veto maalia kohti ratkaisi heille finaalipaikan. 

Pronssipelissä vastaan asettui Tampereen Ilves jonka turkkia pöllyytimmekin alkusarjassa voittaen heidät 2-0.

Otteluun lähdettiinkin OHF:n hurjalla painostuksella mutta tuloksetta. Valitettavasti reissuturnausten johdosta jalka alkoi painaa ottelun puolessa välissä todella pahasti jolloin emme päässeet enää hyville maalipaikoille. Ottelun 19 minuutilla Ilves sai ottelun ensimmäisen ja ainoan vetonsa maalia kohti ja verkkohan siinä heilui. Ilves kuittasi pronssit Tampereelle tuloksella 1-0.

Tämä turnaus osoitti sen että maalit ratkaisevat. Välierässä sekä pronssipelissä OHF tytöillä oli enemmän maalipaikkoja mutta viimeistely ontui. Kahdessa viimeisessä pelissä kaksi vetoa omaa maalia kohti on todella hyvä saavutus puolustukselta.

Mahtavaa OHF08! Tästä on hyvä jatkaa kohti seuraavia koitoksia!

Kiitos kaikille mukana olleille, reissu oli todella onnistunut!

 

 

Pirkkahalli 19.-21.1

 

ALKUSARJA

LOHKO B

OHF - ILVES 2-0 (Emilia, Heidi)

OHF - NJS 1-0 (Emilia rp)

OHF - HGPANDAT 4-0 (Heidi 2, Emilia, Emma)

--------------------

VÄLIERÄ

HJK - OHF 1-0 (rp) 

 

PRONSSIPELI 

ILVES - OHF 1-0

--------------------

SIJOITUKSET

1. VJS

2. HJK

3. ILVES

4. OHF